Een Bitcoin wallet, wat is dat nou precies? Dit is eigenlijk een digitale portemonnee voor Bitcoins, want het is leuk als je bitcoin hebt, maar je wilt niet dat ze gestolen worden of nog erger. Bitcoins is de meest bekende cryptocurrency op de markt op dit moment. Maar wat velen niet weten is dat er nog veel meer cryptocurrencies zijn. Andere cryptocurrencies zijn nog niet ontdekt, maar dat betekent niet dat ze niet net zoveel waard of zelfs nog meer waar kunnen worden dat de Bitcoin. Bitcoin was namelijk 1 van de toch wel vele cryptocurrencies die ja aan kon schaffen.

Bitcoin aanschaffen

Koersen

Bitcoin heeft een wisselkoers naar Euro’s of naar Dollars, hoe je het ook wilt zeggen, deze koers is sinds 2017 heel veel veranderd. Eerst schoot de koers de hoogte in waardoor een Bitcoin 20.000% meer waard werd, daarna, in begin 2018 begon de waarde van de bitcoin enorm te dalen. Even later in Juli 2019 begon de koers weer enorm te stijgen. En niemand weet wat de koers vervolgens gaat doen al lijkt het er op dat de koers weer aan het dalen is.

Bitcoin munten

Miljonair binnen 1 jaar

Mensen die veel bitcoins gekocht hadden in begin 2017 en die gehouden hebben gedurende dat jaar waren aan het eind van 2017 miljonair. Om even een voorstelling te geven van deze situatie heb ik even een voorbeeld erbij gepakt. Stel jij hebt 2 Bitcoins gekocht op 1 Januari voor € 947,60 voor in totaal € 1.895,2. Dan zou je aan het einde van 2017, op December 31, allebei die Bitcoins kunnen verkopen voor ieder € 12.844,05, waardoor je overblijft met een totaalbedrag van € 25.688,1. Dat is dus € 23.792,9 winst in totaal… Als je meer bitcoins gekocht zou hebben zou je makkelijk miljonair kunnen worden.