Betaling
Zakelijke diensten

Freelance factoring, iets voor jou?

Finqle levert freelance factoring. Dat maakt het debiteurenbeheer voor jou een stuk eenvoudiger. Jouw facturen worden snel betaald en je hebt geen zorg of jouw facturen überhaupt wel betaald worden. Beschik ook snel over je geld en bespaar op tijd en gedoe met debiteurenbeheer.

Freelance factoring

Met freelance factoring bespaar je op debiteurenbeheer

Elke zzp-er weet hoe lastig het is om op je geld te wachten. Je opdracht is gedaan en de factuur is verstuurd. En dan is het wachten tot er ook daadwerkelijk wordt betaald. Moet je nog een herinnering sturen? Misschien zelfs wel meer of overgaan tot incasso. Het debiteurenbeheer kan best wel wat tijd kosten en dat is jammer want met het afronden van de opdracht is het voor jou eigenlijk klaar en wil je door. Gelukkig kun je gebruik maken van freelance factoring.

Online

Hoe werkt het?

Freelance factoring werkt heel simpel. Je maakt een account aan en je meldt jezelf en je opdrachtgever aan via de website. Finqle checkt vervolgens de kredietwaardigheid van jouw opdrachtgever. Dit doen ze om het risico op niet betalen te bepalen en aan de hand daarvan betaal jij ook aan Finqle. Dit doen ze binnen een dag. Bij akkoord teken je de overeenkomst met Finqle en vervolgens kun je of je factuur uploaden of direct een factuur maken in de facturatiemodule. Vervolgens betaalt Finqle jouw factuur en regelen zij het verder met jouw opdrachtgever. Dat betekent ook dat op jouw factuur dus het rekeningnummer van Finqle komt te staan. Jouw klant betaalt dan direct aan Finqle. Het kan zijn dat dit niet direct gebeurt. In dat geval verzorgt Finqle ook de herinneringen en de aanmaningen. Maar hier heb jij verder niets meer mee van doen want jij hebt de betaling van jouw factuur al ontvangen. Snelle betaling van jouw factuur en geen gedoe achteraf met debiteurenbeheer.