Je woning is nu niet het visitekaartje van de straat, door allerlei oorzaken heb je niet de financiële middelen gehad om je woning aan de buitenkant op te knappen. Via een makelaar je woning verkopen heeft veel haken en ogen, allereerst het hele traject wat je moet doorlopen om de woning verkocht te krijgen. Bij Cito Vastgoed maakt het niet uit of je woning achterstallig onderhoud heeft, en heb je ook niet te maken met een langdurig onzeker traject wat je moet doorlopen.

Cito Vastgoed

Het kan snel gaan met je woning

Ben je van plan om er serieus werk van te maken, dan kan het snel gaan bij Cito Vastgoed bij het verkopen van je woning. Nadat je de woning hebt aangemeld, krijg je binnen een werkdag een reactie met een indicatie van een bod. Heb je na dit bod interesse om verder te gaan, dan wordt er een bezichtiging ingepland. Na maximaal 2 dagen hoor je het definitieve bod op je woning welke altijd zeker is. Ga je akkoord met het bod dan is je woning verkocht, geen bod onder voorbehoud maar een bod wat definitief is.

Netto bedrag voor je woning

Is de woning verkocht aan Cito vastgoed dan krijg je de netto prijs uitgekeerd, ver vastgoed makelaar neemt namelijk de overige kosten voor zijn rekening. Natuurlijk wordt er naar een officiële notaris gegaan voor de overdracht van de woning, met deze werkwijze is je woning snel verkocht en zit je niet maanden te wachten op je geld. Heb je nog vragen over de werkwijze, de medewerkers van cito-vastgoed.nl helpen je snel verder.