Iedereen kent de hypotheekadviseur wel, meestal in een strak pak komen ze bij je aan huis. Ze parkeren hun dure auto bij je voor de deur, men vergeet dat al deze dingen en het luxe kantoor allemaal betaald moeten worden. Drie keer raden waar dat geld vandaan moet komen, met andere woorden je betaalt teveel geld voor je advies. Een hypotheekadviseur en verzekeringen NHP werkt op afstand, geen dure kantoren en dure auto’s die betaald moeten worden. Maar een gedegen advies voor een zeer voordelige vaste prijs, voordeel is ook dat je via meerdere kanalen contact kan onderhouden.

verzekeringen NHP

Direct je vragen stellen

Het komt geregeld voor wanneer je iets aan het regelen bent, er schiet je iets te binnen waar je het liefst direct antwoord op wilt hebben. Een hypotheekadviseur NHP is maar liefst zes dagen in de week bereikbaar, ook in de avond zodat je altijd snel antwoord hebt op je vragen. Je kunt de adviseur mailen, een chatbericht sturen, bellen of een bericht achterlaten zodat hij of zij jou belt. Eenvoudiger en sneller is het niet mogelijk om antwoord op je vragen te hebben. Ook voor het afsluiten van bepaalde verzekeringen die bij een hypotheek noodzakelijk zijn, kun je advies vragen aan de professionals van NHP.nl.

Altijd onafhankelijk

Een hypotheekadviseur NHP is altijd onafhankelijk, dit betekent dat er niet gekeken wordt bij welke bank een hypotheek afgesloten wordt. Er wordt gekeken naar de hypotheek met de beste voorwaarden en de laagste rente, want dit bepaald uiteindelijk de maandlasten voor je. Heb je plannen voor de toekomst dan worden deze ook meegenomen door de adviseur, zodat je ook dan met gemak je hypotheeklasten kunt betalen. Op de website van nhp.nl vind je alle informatie die je nodig hebt, om in contact te komen met een professionele adviseur om jou hypotheek samen te stellen.