Geld lenen is in sommige gevallen lastiger dan anders. Een geldverstrekker kijkt namelijk naar bepaalde factoren die hem zekerheid geven dat het geleende geld wel weer terugkomt. Een van deze factoren is je leeftijd. Voor mensen onder of boven een bepaalde leeftijd kan het vaak lastig zijn om een lening af te sluiten, omdat er minder zekerheid is. Maar wanneer je al iets ouder bent betekent dat niet dat je bent uitgekeken op het leven en je niets meer wilt ondernemen. Wil je als senior toch geld kunnen lenen om alsnog je lang gewortelde droom te kunnen realiseren? Sluit dan een seniorenlening af bij Krediet.nl. Deze lening is speciaal voor mensen boven de 60 die nog lang niet achter de geraniums gaan zitten.

Wat is een seniorenlening?

Een seniorenlening is een lening speciaal bedoeld voor mensen tussen de 60 en 74 jaar. Voor veel mensen binnen deze leeftijdsgroep is geld lenen een onmogelijke taak, omdat geldverstrekkers geen zekerheid zien. Zo kan het zijn dat je met deze leeftijd al met pensioen bent, waardoor aflossen vaak lastiger kan worden doordat je inkomen lager is dan wanneer je werkt, en het risico dat je in de tussentijd komt te overlijden is groter dan wanneer de lener van middelbare leeftijd is. Krediet.nl denkt verder dan je leeftijd en durft het aan om een seniorenlening met je af te sluiten. De voorwaarden van de lening worden aangepast op jouw situatie en daardoor is het risico aan beide kanten een stuk kleiner. Wel zitten hier extra voorwaarden aan, zoals dat je een partner moet hebben om de lening af te sluiten en is de maximumhoogte vastgesteld op je woonsituatie.

Hoe sluit je de lening af?

Een seniorenlening afsluiten kan net zo makkelijk als een gewone lening afsluiten. Je kunt een offerte aanvragen via Krediet.nl en de geldverstrekkers kijken dan naar je situatie wat het maximale bedrag is dat je kunt lenen. Samen met jou wordt er gekeken naar de mogelijkheden en voorwaarden en indien jullie beide akkoord zijn wordt de lening verstrekt. Deze lening is volgens een vaststaande looptijd en een vast bedrag, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voor je 78ste heb je gegarandeerd je hele lening afgelost. Als senior een lening afsluiten was nog nooit zo eenvoudig en gunstig voor zowel de kredietverstrekker als de lener.